Home / Over ons

Over ons 


Wij nemen de tijd

In een relaxte en zeer aangename sfeer nemen wij echt de tijd voor je. Bij ons kom je volledig tot rust en kun je je even afsluiten van de snelle en gehaaste maatschappij. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend op afspraak werken.

Ons team is getraind om eerst goed te luisteren en pas daarna de schaar te gebruiken. Wij bespreken altijd eerst wat je wensen zijn en vragen ook altijd net zo lang door totdat we precies weten wat je wilt en niet wat wij vinden dat jou goed zal staan.

Wil je wat anders met je haar? Geef het aan bij het maken van je afspraak. We zullen dan wat meer tijd voor je inplannen en eerst rustig samen bekijken wat je wensen zijn en of dit bij jou ook mogelijk is.

Wij vinden het belangrijk om ruim de tijd voor je te kunnen nemen. Onze afsprakentijd voor een mannenkapsel is daarom bijvoorbeeld 30 minuten in plaats van de normale 20 minuten. 

Ook worden alle behandelingen bij ons door één en dezelfde kapper uitgevoerd, zodat je je helemaal kunt ontspannen en ook echt van de behandeling kunt genieten.

Wij staan voor jou klaar

Je kunt 24 uur per dag een afspraak maken via ons online reserveringssysteem of onze Kapper-app. Wil je liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Wij zijn zes dagen per week bereikbaar op 0575 52 26 96.

Op maandag zijn wij vanaf 13.00 uur geopend en van dinsdag t/m zaterdag vanaf 09.00 uur. 

Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag zijn wij tot 's avonds 19.00 uur geopend, zodat je ook na je werk nog bij ons terecht kunt. 

Onze historie

Onze kapsalon bestaat al sinds 1933. Het pand is zelfs gebouwd in 1932 als kapsalon. Vanaf 1945 is er een Talens werkzaam. Vanaf toen kwam Albert Talens bij kapper Bruggeman in dienst. In 1955 heeft Albert Talens de salon overgenomen. In 1982 kwam zoon Aljan zijn vader assisteren om vervolgens in 1985 de salon over te nemen. Aljan is dus al ruim 40 jaar, met heel veel plezier, in de salon aan de Bonendaal werkzaam.

Op de hoogte van de laatste trends

Naast de inspiratie die wij opdoen door “op straat” gewoon goed onze oren en ogen de kost te geven, volgen wij vanzelfsprekend enkele malen per jaar trainingen bij onze huisleverancier Keune Haircosmetics uit Soest. Daarnaast zijn wij lid van het Kapperskollektief, een club van twaalf kapsalons uit Oost-Nederland met wie we maandelijks gezamenlijke een training volgen in Ruurlo. Dit jaar worden we getraind door de bekende kappers Patrick Kalle, Bert de Zeeuw en Cay Kleeven.


Onze kappers

Aljan

59 jaar, samenwonend met Mirjam in het Twentse Losser en vader van dochter Carlijn van 26. Aljan heeft zijn bestuurlijke sporen ruimschoots verdiend in het kappersvak. Daarnaast is Aljan ook nog penningmeester van Cultuurpark Erve Kraesgenberg in Losser. Aljan knipt nog zo'n 30 uur per week en is aanwezig op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag (1x per maand op zaterdag vrij). Aljan is binnen het team de barbier en heeft zich gespecialiseerd in het knippen van mannen.

Maike

Geboren in Warnsveld en hier woont ze nog steeds, maar nu samen met haar man Erwin, haar zoon Sepp en hond en kat. Al vanaf 1 september 1998 is Maike werkzaam bij ons. Maike is dinsdag, donderdag en zaterdag in onze salon te vinden en een enkele keer ook op woensdag. Maike is bij ons de langhaar specialist en ook Keune Kleurspecialist.

Hilde

Geboren en getogen in Baak, waar ze nog steeds woont met vriend Rob, dochter Tess en zoon Senn. Hilde is al vanaf 1 oktober 2001 bij ons werkzaam en werkt op woensdag, vrijdag en zaterdag. Ook Hilde is Keune kleurspecialist.

Theresia

Moeder van zoon Raymond en dochter Zoë. Wonend in Zutphen. Al sinds 1 augustus 1995 werkzaam bij ons. Theresia werkt op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag en is eveneens een Keune kleurspecialist.

Amanda

Amanda komt uit Apeldoorn en heeft ruime ervaring als hairstylist. Ze heeft onder andere gewerkt bij La Diva Kappers en Team Kapsalons. Sinds september 2017 is ze bij ons werkzaam. Getrouwd met Ronald en moeder van Ilse en Tim. Amanda's vaste werkdagen zijn maandag en dinsdag. Ook Amanda is Keune kleurspecialist en daarnaast ook onze folie-specialist.